3 Factori Importanti Pentru Alegerea Fosei Septice

3 Factori Importanti Pentru Alegerea Fosei Septice
Fosele septice sunt unele dintre cele mai practice inovații. Fosele septice elimină bacteriile din apă și protejează mediul înconjurător, fără costuri lunare de întreținere foarte costisitoare.

Dacă că doriți să înlocuiți fosa septică actuală sau să cumpărați una nouă, luați în calcul următorii 3 factorii înainte de a face achiziția:

 

1. Volumul și dimensiunea


Toate apele reziduale din casa dvs. vor ajunge în fosa septică. Prin urmare, ar trebui să cunoașteți debitul zilnic de apă uzată al casei pentru a alege o fosă septică care să acomodeze toate nevoile casei dvs.

Mulți factori vor afecta dimensiunea corectă a fosei septice. Printre acești factori se numără numărul de ocupanți, numărul de dormitoare și dimensiunea casei.

O fosă septică subdimensionată poate cauza probleme precum mirosuri urât mirositoare, revărsări și blocaje. Pe de altă parte, fosele septice supradimensionate nu vor avea suficientă apă pentru a funcționa corect.

 

2. Materiale durabile


Materialul unei fose septice afectează eficiența și durabilitatea acesteia. Cele mai comune tipuri de materiale pentru fosele septice sunt polipropilena, fibra de sticlă și betonul.

Rezervoarele din beton sunt grele și necesită macarale în timpul instalării. Rezervoarele din beton sunt ideale pentru solurile îmbibate cu apă, deoarece rezervoarele grele nu vor pluti cu ușurință. De asemenea, puteți consolida rezervoarele din beton cu alte materiale pentru a crește adâncimea.

Pe de altă parte, rezervoarele din polipropilenă sunt mai ușoare, economice, și nu necesită echipamente mari în timpul instalării, montajul unei astfel de fose septice durând în medie o singură zi lucrătoare.

Substanțele chimice din apele reziduale pot distruge anumite tipuri de materiale ale sistemului de rezervoare. De exemplu, apa de canalizare conține cantități substanțiale de acid sulfuric și hidrogen sulfurat. Aceste substanțe chimice pot reacționa cu rezervoarele metalice și pot provoca coroziune. Prin urmare, ar trebui să selectați materiale rezistente la coroziune, cum ar fi polietilena și PVC.

 

3. Standarde Europene


În Uniunea Europeană, există standarde stricte și reglementări referitoare la instalarea și utilizarea fosele septice pentru protejarea mediului înconjurător și a sănătății publice. Este esențial să alegi o fosa septică care să fie conformă cu aceste standarde europene pentru a te asigura că sistemul tău de gestionare a deșeurilor este sigur și eficient.


Printre factorii acestor standarde includ eficiența procesului de tratare a deșeurilor, rezistența la coroziune și izolarea împotriva scurgerilor.


Alegând o fosa septică conformă cu standardele europene, vei avea pacea sufletească că sistemul tău de gestionare a deșeurilor este în conformitate cu cele mai ridicate standarde de calitate și siguranță. În plus, respectarea acestor standarde poate contribui la protejarea mediului înconjurător și la prevenirea poluării solului și a apelor subterane.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!